avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... În această perioadă pandemică am fost sancționat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

În această perioadă pandemică am fost sancționat pentru ...

În această perioadă pandemică am fost sancționat pentru nepurtarea măștii.
Am depus actele necesare în timp real pentru anularea procesului-verbal.
Procesul s-a judecat în lipsa mea, fără să fiu citat și fără să primesc comunicarea deciziei.
Ce pot face în acest sens ?
Cel mai recent răspuns: JACK-SLO , utilizator 17:54, 24 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, puteti formula cale de atac daca aceste vicii de procedura au avut loc.
Vă mulțumesc. Sper să se ajungă la soluționare favorabilă mie. Și având în vedere că s-a ajuns până aici, voi solicita daune morale și materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as vrea sa stiu in ce masura se poate aplica legea ... F.R. F.R. Buna ziua! As vrea sa stiu in ce masura se poate aplica legea contraventionala mai favorabila in cazul unui proces de plangere contraventionala. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dupa proces, prin sentinta civila mi s-a comunicat ... adelinamicux adelinamicux Buna ziua, Dupa proces, prin Sentinta civila mi s-a comunicat ca am pierdut procesul pentru ca n-am facut la timp plangerea. S-au luat de cel mai pueril ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda circulatie - amendat pentru alt motiv in calarasi mcatalin mcatalin Buna ziua , sunt nou pe forum si incerc sa gasesc pasii pentru a solutiona urmatoarea problema si evident sansele de castig : In data de 28.01.2011 ma ... (vezi toată discuția)