avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... SRL neplatitoare de TVA. trebuie de mentionat cu sau ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

SRL neplatitoare de TVA. trebuie de mentionat cu sau fara TVA suma din contract/anexa ?

Buna ziua,

Reprezint o firma SRL neplatitoare de TVA.
Editez un contract de colaborare in care am pus ca anexa si oferta acceptata de client.
Sumele au fost trecute in genul: 1000 RON.
Nu am mentionat cu sau fara TVA iar juridicul lor mi-a precizat sa mentionez asta.
Trebuie mentionat avand in vedere ca nu sunt platitor TVA ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:55, 24 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
este important ca o firma sa stie daca partenerii ei sunt sau nu platitori de TVA. in special firmele mici, neplatitoare de TVA, trebuie sa repete acest lucru (chiar daca nu e obligatoriu) in relatiile cu partenerii lor platitori. exista companii care au in statute faptul ca nu lucreaza cu firme neplatitoare TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire de tva sau nu raidploiesti raidploiesti Buna ziua, Vreau sa export produse stomatologice in Italia. Adica sa le cumpar de la o firma importatoare, SRL din Romania si sa le export in Italia. Se ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar Brasov9 Brasov9 Buna ziua Un SRL din Romania Platitor sau Neplatitor TVA achizitioneaza bunuri in Germania si plateste TVA la factura 19 %. SRL -ul vinde bunurile ... (vezi toată discuția)
Plata prin microintreprindere Daniel.I Daniel.I Buna ziua, Recent am fost angajat in cadrul unei companii imobiliare.Aceasta plateste comisionul aferent unei tranzactii imobiliare prin ... (vezi toată discuția)