avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am primit, in calitate de tert poprit , ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am primit, in calitate de tert poprit , citatie - ...

Buna ziua, am primit, in calitate de tert poprit , citatie - in stadiu procesual FOND.
Ce trebuie sa fac,? Ce act sa forumlez?
Mentionez ca as vrea judecata in lipsa.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:33, 24 Februarie 2022
Buna ziua, in functie de interesul dvs. in cauza puteti formula intampinare, daca este cazul. Pentru judecata in lipsa, puteti formula o cerere in acest sens.
Va multumesc pentru raspuns. Sunt tert poprit intr un dosar de validare poprire-Fond. Sa inteleg ca depun o intampinare cu toate inscrisurile(dovezi) in favoarea mea si cer judecare in lipsa
"Solutia pe scurt: în vederea ataşării dosarului de executare, amână cauza şi acordă termen la data de "- ce inseamna ?
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2022
A303, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inseamna ca s-a amanat cauza pentru ca instanta are nevoie de dosarul de executare pe care nu il avea pentru a solutiona cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert poprit Moscu Marius Moscu Marius Buna seara.Am primit la firma o citatie,la judecatorie,in care ni se spune ca avem calitatea de tert poprit, pentru o persoana care nu mai este salariatul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu înlocuită de un angajament de plată respectat. de ce s-a cerut din nou poprire de către creditor? Anda. D Anda. D Buna seara, In urma cu, cateva luni am fost executata silit din cauza unei rate la Provident de acum multi ani pe care nu am putut sa o achit pana la ... (vezi toată discuția)
Validare poprire- ce trebuie sa stiu Matrixw Matrixw Maine am citatie la judecatorie pt validare poprire debitor si tert poprit. Exista vreo metoda prin care sa obtin o amanare de 2-3 luni a validarii popririi ... (vezi toată discuția)