avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Neclaritate - cheltuieli neeligibile - subcontractare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Neclaritate - cheltuieli neeligibile - subcontractare

Buna ziua,
Sunt un antreprenor, particip la un concurs de finantari europene nerambursabile. In metodologia concursului, am regasit paragrafe pe care nu pot sa le inteleg.
Cheltuielile referitoare la următoarele subcontracte (externalizări) nu sunt eligibile:
a) subcontractele (externalizările) care determină o creştere a costului de executare a
operaţiunii, fără a aduce o valoare adăugată;
b) subcontractele (externalizările) în temeiul cărora plata se defineşte în procente din
costul total al proiectului.
c) subcontractarea totală sau partială a activității firmei

Practic, prin subpunctul c), se considera neeligibila aproape orice subcontractare a firmei mele?
Ca sa va zic cazul meu, este vorba de o afacere care fabrica si vinde bratari din argint. Este nevoie de o subcontractare cu o alta firma care se ocupa cu turnarea argintului in mulajul procurat de mine. Practic acest tip de subcontractare este neeligibila?

Alte discuții în legătură

Tva-ul nedeductibil, cheltuiala eligibila sau neeligibila? SC HYGIA CONSULT SRL SC HYGIA CONSULT SRL In ceea ce priveste Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in calitate de Autoritate de Management, la momentul publicarii spre consultare a ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)
Srl vs srl-d Slim2012 Slim2012 Va salut... Anul trecut am deshis un SRL unde sunt unic actionar, acum, am inceput sa ma documentez pe http://www.aippimm.ro despre fondurile europene ... (vezi toată discuția)