avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Am avut un accident auto si ducandu-mi ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Am avut un accident auto si ducandu-mi masina intr-un ...

Buna ziua,
Am avut un accident auto si ducandu-mi masina intr-un service auto pentru reparatiile necesare am constatat, in momentul in care am fost chemat sa ridic masina ca prezinta diferente vizibile intre componente ale masinii, vopsea crapata, portbagajul nu se inchidea, una dintre lampile spate era gazata(mentionez ca masina a fost lovita in spate destul de rau).
Mentionez ca accidentul nu a fost din vina mea, nefiind multumit de suma pe care mi-o dadea asiguratorul (EUROINS), ca despagubire in regie proprie, am mers la un service auto agreat de asigurator.
Am refuzat sa ridic autoturismul, ulterior spunandu-mi-se ca se vor remedia problemele.
Cui m-as putea adresa intr-o astfel de situatie?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2022
Ionescu Mihai Gabriel, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum imi pot repara masina daca cei de la euroins ma amana danbogdanlaurentiu danbogdanlaurentiu Buna ziua. In data de 20.12.2015, in localitatea Buzau la intersectia dintre Str. Frasinet cu Str. Chiristigii am avut parte de o tamponare. Circuland pe ... (vezi toată discuția)
Conflict intre asigurator si service in privinta devizului Ioan_Stanean Ioan_Stanean In data de 14 august 2012 circuland regulamentar pe un drum national (Cluj-Napoca) am fost lovit de un taximetrist. Taximetristul respectiv avea RCA. In urma ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca culpa comuna mariuspopescu2016 mariuspopescu2016 Buna ziua, Am facut un accident auto in luna septembrie, am fost la politie unde a fost declarata culpa comuna a ambilor soferi urmand sa-mi repar ... (vezi toată discuția)