avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, sunt administrator la o asociație careare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, sunt administrator la o asociație careare de 13 ...

Bună ziua, sunt administrator la o asociație careare de 13 ani pe terasa de pe etaj 11, etaj cu foste spălătorie, o antenă pentru care încasează o plată lunară. Acum, cineva care locuiește la ultimul etaj o vrea jos, că îl radiază. Întrebare: dacă am strâns deja 51 de semnături din 66 posibile, doar 3 împotriva menținerii, mai e nevoie de altceva? El spune că a citit că dacă se opune cel de la ultimul etaj, trebuie dată jos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:53, 25 Februarie 2022
muscalu_i a scris:

El spune că a citit că dacă se opune cel de la ultimul etaj, trebuie dată jos.

Trebuie data jos daca cei care se opun obtin cistig de cauza in instanta, chiar daca asociatia sustine operatorul.
[ link extern ] /
[ link extern ] /
Nu toate instantele dau decizii favorabile.
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2022
latka, utilizator
Atat timp cat proprietarul solicita dezafectarea ionstalatiei,are dreptul legal in cazul in care asociatia de proprietari nu se conformeaza sa se adreseze instantei de judecata sa dispuna hotarare judecatoreasca de obligare dezfectare antena

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare antena internet pe terasa blocului chelarucostel chelarucostel Pe terasa blocului in care locuiesc se monteaza o antena de internet de la romtelecom.Nu sau strans semnaturi de la toti locatarii de la ultimul nivel si nici ... (vezi toată discuția)
Cum refuz antena gsm pe bloc? diaradu13 diaradu13 va rog spuneti-mi si mie care este procedura prin care se aproba montarea unei antene gsm pe bloc? Eu nu sunt de acord cu ea, datorita radiatiilor puternice pe ... (vezi toată discuția)
Antena parabolica pe terasa blocului CATALINUXP CATALINUXP Am fost (mai sunt când sunt şi clienţi) instalator de antene pentru recepţia programelor TV prin satelit (parabolice). Eu nu am cablu, datorită faptului ... (vezi toată discuția)