avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto Buna ziua. In urma cu un an am fost ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto Buna ziua. In urma cu un an am fost victima unui accident auto ...

Buna ziua. In urma cu un an am fost victima unui accident auto pe trecere pietoni, 70 zile iml. Contactat avocat pentru cerere daune in civil. Acesta a chemat in judecata pentru daune ca parat pe soferul vinovat. Nu trebuia chemata in judecata societatea de asigurari si autorul ca intervenient?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2022
lepido, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 06:45, 1 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Ba da. Avocatul ales nu a făcut altceva, decât să prelungească procesul ( 3-6 luni ) până se introduce asigurătorul în proces ( dacă are cel vinovat un avocat bun si cere ).
Dacă din anumite motive ( sa mai întâmplat ) nu se introduce, rămâne să plătească vinovatul ( dacă o să aibă de unde ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima unui accident auto nu a depus plângere împotriva șoferului vinovat, dar e nemulțumită de suma propusă de asigurător și îl va da în judecată. poate fi chemat în instanță și șoferul? Valy25 Valy25 Bună seara, am următoarea întrebare. In urma unui accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni victima nu a depășit 90 de zile de îngrijiri medicale, ... (vezi toată discuția)
Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton gabriel_gavrila gabriel_gavrila Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton buna ziua! in urma cu cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni, o persoana care era ... (vezi toată discuția)
Fetita de 4 ani impreuna cu mama ei grav accidentate pe trecere de pietoni tataranadrian tataranadrian buna ziua,a-si dori un raspuns la intrebarea mea daca se poate.sunt tatal unei fetite de 4 ani care impreuna cu mama ei(sotia mea),in data de 04.07.2013 au ... (vezi toată discuția)