avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stau într-o casă și eu și un frate casa este pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stau într-o casă și eu și un frate casa este pe numele tatălui ...

Stau într-o casă și eu și un frate casa este pe numele tatălui care este decedat nu am făcut succesiunea. Curentul este pe numele meu și eu plătesc în fiecare lună lumina iar fratele meu nu contribuie nici măcar un leu la plata facturilor vreau sal debranșeze de la lumina care duce la el în 2 camere contoarul este la mine bucătărie casa este împărțită în 2 printr-un zid la jumătate casei cum pot sa procedeze legal
Cel mai recent răspuns: vandarel , utilizator 14:18, 26 Februarie 2022
Căutați un mediator în care să aveți incredere amândoi. Perderile vor fi mult mai mari și pe termen lung pentru amândoi dacă veți avea atitudini radicale.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doar un copil are dreptul la mostenire? emilia_07 emilia_07 Eu stau in aceeasi casa cu parintii mei, cu sotul meu si 2 copii. Fiecare are baie, bucatarie, 2 camere , iar parintii mei au in plus fata de noi o bucatarie. ... (vezi toată discuția)
Chirie la casa, posibile nereguli 1Maia205 1Maia205 Stau in chirie la casa. Am o camera in care e inclusă și bucătăria , și baia separată. Din punctul meu de vedere e o garsoniera și ca sa fie apartament ... (vezi toată discuția)
Probleme electricitate ContSters472176 ContSters472176 Buna ziua. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum anume pot sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un imobil la curte impreuna cu fratele meu. Casa am ... (vezi toată discuția)