avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am rugămintea să îmi spuneți dacă pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am rugămintea să îmi spuneți dacă pot face o ...

Bună ziua am rugămintea să îmi spuneți dacă pot face o expertiză tehnică a unei mașini după 3 luni de la accidentul rutier în care soțul meu și-a pierdut viața .Autoutilitara pe care o conducea era într-o stare foarte proastă, după producerea accidentului nu să făcut o expertiză tehnică deoarece mașina era foarte avariate vrea să știu dacă se poate face o expertiză poliția a verificat doar ITP--ul mașini. Necropsia a arătat că soțul meu nu a fost perfect sănătos in momentul accidentului deci nici o cauză medicală. Franele mașini nu au funcționat. Se mai poate face ceva?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Maºinã implicatã într-un accident rutier cu victime dispãrutã Steli Brincoveanu Steli Brincoveanu În februarie 2009 o autoutilitară Aro a provocat un accident rutier,a cărui victimă am fost eu.Am ajuns cu şoferul la judecată.Maşina nu-i ... (vezi toată discuția)
Full casco dani72 dani72 Buna ,am avut un accident de circulatie un pic mai ciudat,conduceam masina si am intrat in intersectie pe culoarea verde dar am fost acrosat de masina ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru prima infatisare la un proces penal. zuzzu zuzzu Sunt parte vatamata intr-un proces penal(mama a decedat(la spital) in urma unui accident rutier, traversand neregulamentar). In concluziile expertizei, scrie ... (vezi toată discuția)