avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Persoana desemnata
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Persoana desemnata

In santier construcții, persoana desemnata ca si conducător al locului de munca, poate fi si persoana desemnata sa acorde prim ajutor în caz de accident..situații de urgenta?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:00, 28 Februarie 2022
Conducatorul locului de munca poate conduce actiunea de acordare prim ajutor. Persoane desemnate pot fi lucratori pe locuri de munca care au fost nominalizati prin decizie interna a angajatorului, instruiti (de preferat sa fi urmat un curs de salvatori) si verificati/ testati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prim ajutor - pentru o unitate cu cca 240 salariati, cati trebuie sa participe ... marivasi marivasi pentru o unitate cu cca 240 salariati, cati trebuie sa participe la cursul de prim ajutor? (vezi toată discuția)
Atributii in protectia si securitatea muncii georgeandrei georgeandrei Buna ziua, De curand, am primit de la directorul societatii unde lucrez, o decizie prin care sunt desemnat sa ma ocup de ”aplicarea masurilor de ... (vezi toată discuția)
Desemnare persoane pentru prim ajutor rusualexandra rusualexandra Buna ziua, As dori sa stiu care este numarul persoanelor care trebuiesc instruite in vederea acordarii de prim ajutor la o firma de constructii cu 35 de ... (vezi toată discuția)