avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. În 2018 am luat stimulent de inserție. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. În 2018 am luat stimulent de inserție. Anul acesta ...

Bună seara. În 2018 am luat stimulent de inserție. Anul acesta a primit o scrisoare în care sunt somata sa dau banii înapoi pe o perioada de timp, cum ca nu am realizat venituri impozitabile în acea perioada. Eu am lucrat cu contract, doar ca mi s-a trecut 10 zile concediu fără plata în fiecare luna. Pentru primirea stimulentului trebuia sa am lucrate toată norma pe luna respectiva de 20 zile lucrătoare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 28 Februarie 2022
Pentru primirea stimulentului nu trebuia sa aveti lucrata toată luna respectiva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata stimulent insertie dyamaria dyamaria Buna ziua ! Daca eu mi-am reluat activitatea in aprilie 2017, beneficiez de stimulentul de insertie, dar in septembrie am intrat in concediu de 126 de zile ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Karmen B Karmen B Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea speta: Sotul a beneficiat de stimulentul de insertie pt copilul minor nascut in aprilie 2015. El a ... (vezi toată discuția)