avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Judecatorul trebuia sa anunte sentinta in urma cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Judecatorul trebuia sa anunte sentinta in urma cu o luna intr-un ...

Judecatorul trebuia sa anunte sentinta in urma cu o luna intr-un proces in care contestam PV al Politiei, care ma declara vinovat intr-un accident rutier. Judecatorul mi-a spus ca nu mai trebuie sa fiu prezent in data cand se va pronunta sentinta dar de atunci sentinta finala a fost amanata de 4 ori desi exista si raportul unui expert auto la dosar.
1. Care credeti ca este motivul amanarilor repetate ?
2. Credeti ca ar trebui sa fiu prezent la primul termen care este anuntat pe sit-ul judecatoriei ?... si ce ar trebui sa cer judecatorului
Multumesc
Cel mai recent răspuns: augustinalexandrescu@yahoo.com , utilizator 23:39, 1 Martie 2022
Nu aveti unde sa fiti prezent deoarece procesul s a finalizat iar.pronuntarea nu se face in sedinta publica.Se amana din n posibile motive:volum de munca mare,comoditatea judecatorului,speta e mai complexa etcetc
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Buna seara,

Multumesc pentru raspuns si clarificari.

Toate cele bune,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa refuz raportul expertului in circulatie rutiera daca judecatorul ... augustinalexandrescu@yahoo.com augustinalexandrescu@yahoo.com Pot sa refuz raportul expertului in circulatie rutiera daca judecatorul a cerut acest lucru in cazul unui proces cu accident rutier intre 2 auto, fara ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu complicatii MiceaPet MiceaPet in luna Noiembrie am fost implicat intr-un accident rutier . Mergand pe banda a doua de circulatie am semnalizat intentia de a vira la stanga , fiind linie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am facut o plangere la judecatorie impotriva unui ... augustinalexandrescu@yahoo.com augustinalexandrescu@yahoo.com Buna ziua, Am facut o plangere la Judecatorie impotriva unui Proces Verbal care m-a declarat vinovat intr-un accident rutier. Solicitam anularea procesului ... (vezi toată discuția)