avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.eu cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.eu cu sotul ...

Buna ziua!daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.eu cu sotul detinem o casa construita de noi pe terenul tatalui sau iar acesta nu vrea sa ne cedeze noua terenul.mentionez ca nu avem acte pe casa si nici nu este inregistrata la primarie deoarece el nu vrea sa finalizeze actele.noi suntem in situatia in care nu avem nici curent,noi fiind racordati din contoarul lui.ce este de facut in situatia aceasta.putem sa fim proprietari doar pe constructie si sa ne racordam la curent separat,fara acordul lui?orice sfat este bine venit.multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:23, 28 Februarie 2022
va trebui ca impreuna cu sotul sa va dati in judecata socrul, sa se constate ca e bunukl dvs, ca ati contruit pe terenul lui si sa aveti drept de superficie asupra terenului.
mergeti la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa fara acte de proprietate jenycuta30 jenycuta30 Buna seara . Sper ca intrebarea mea este forumul corect. Eu si sotul meu avem o casa construita pe un teren in curtea socrilor mei. Avem un baietel de 4 ... (vezi toată discuția)
Superficie - posibilitate sau nu SANTIER SANTIER Buna seara! Pe scurt: Eu si sotia am edificat o c-tie pe terenul tatalui ei (socrului meu) cu AC (autorizatie de construire). Sotia mai are 3 ... (vezi toată discuția)
Impartire teren in doua pentru construire casa pe locul unui grajd vechi! iMozzie iMozzie Buna ziua, Am in discutie urmatoarea chestiune daca ma poate ajuta cineva va rog. Eu si sotia mea ne dorim sa construim o casa pe terenul socrilor mei, ... (vezi toată discuția)