avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am salariu in mana de 2000 lei, poprire de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am salariu in mana de 2000 lei, poprire de 600 lei ...

Buna ziua, am salariu in mana de 2000 lei, poprire de 600 lei pt un imprumut facut acum 10 ani, daca iau copilul in intretinere, imi opreste aceeasi suma?

Cel mai recent răspuns: CatalinaBianca , utilizator 13:27, 2 Martie 2022
daca aveti un copil, il aveti in intretinere, nu aveti ce sa luati.
Cand vi s-a pus poprire , cand ati aflat ca sunteti in executare silita ?
Va pot trimite un act sa vedeti despre ce e vorba. Prima data cei de kruk, acum doar executorul din bucuresti vrea bani, sincer nici nu stiu despre ce e vorba, niciodata nu am inteles. Mereu am. Avut popriri pe salariu..., eu am. Contribuit doar cu 2 ratii, a fost un imprumut pe firma, care a dat faliment. Eu eram administrator.

gi-jane2 a scris:

daca aveti un copil, il aveti in intretinere, nu aveti ce sa luati.
Cand vi s-a pus poprire , cand ati aflat ca sunteti in executare silita ?

luati legatura cu executorul si mergeti si vedeti dosarul, sa stiti ce platiti, de ce, de cand, ce suma etc.
daca v-a pus poprire de curand, puteti contesta executarea
Acum am vazut ca s a schimbat si firma caruia ii platesc poprirea.. Cu cine as putea lua legatura sa trimit ce acte am sa vad cat de legala mai este acseasta poprire?
Mergeți la cabinetul unui avocat din localitatea unde domiciliați și plătiți o consultație juridică.
Luați la avocat toate actele, de la cele mai vechi, până la cele mai recente.
Fără să vă studieze actele, degeaba vă duceți la avocat.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog sunt disperata! in anul 2008 am luat un credit de nevoi personale cu buletinul ... vasilescuali vasilescuali in anul 2008 am luat un credit de nevoi personale cu buletinul de 60.000 lei de la BCR, am platit pana in anul 2011 aproape 50.000 lei rata+dobanda, din acel ... (vezi toată discuția)
Poprire card Marinelanicu Marinelanicu Buna ziua.tatal meu este executat silit.are pensie de 1270 de lei.ieri cand am fost sa scot banii surpriza ca in cont nu era nimic.e posibil sa ii opreasca ... (vezi toată discuția)
Salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent ... Seby2193bv Seby2193bv salutare comunitate , am doua popriri salariale infiintate recent iar executorii (bej-uri diferite) mi-au pus poprire atat la locul de munca cat si la banca de ... (vezi toată discuția)