avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt cadru didactic titular, cu o vechime ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt cadru didactic titular, cu o vechime neîntreruptă în ...

Sunt cadru didactic titular, cu o vechime neîntreruptă în învățământ de 40 de ani. Pot cere 3 zile concediu fără plată? Îmi scrie in Revisalul că întrerupere a activității. Menționez că aș dori concediu fără plată pentru nevoi personale.
Multumesc!
Pot cere câteva zile din Concediu l de odihnă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 28 Februarie 2022
Puteti solicita 3 zile de CFP ... suspendarea c.i.m. ca urmare a acordarii unui concediu fara plata se inregistreaza in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata Fodor Ecaterina Fodor Ecaterina Pentru cate zile concediu fara plata pentru nevoi personale se declara in Revisal. Va multumesc Ecaterina (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaza obligatoriu in revisal? lylyan lylyan Buna ziua Daca salariatii au cfp este obligatorie decizie de suspendare/reluare si inregistrarea in revisal? Nu poate fi acordat cfp fara suspendarea ... (vezi toată discuția)
Problema calcul transa vechime in invatamant ana500 ana500 Buna ziua . Ma poate lamuri si pe mine cineva cu privire la un aspect? Este vorba de incadrarea unui cadru didactic. Pana in prezent are o vechime in munca ... (vezi toată discuția)