avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL care are ca obiect de activitate meditatiile
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL care are ca obiect de activitate meditatiile

Buna ziua! Sunt de profesie inginer, si sunt pasionat de matematica. As putea sa infiintez un SRL care are ca obiect de activitate meditatiile la aceasta materie, avand in vedere ca nu sunt profesor de matematica? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt de profesie inginer mecanic. una din pasiunile ... mihaimarc mihaimarc Buna ziua! Sunt de profesie inginer mecanic. Una din pasiunile mele este matematica. Intrebarea mea este: avand in vedere profesia mea, pot legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Cod caen meditatii corinadascalul corinadascalul Buna ziua! Eu si sotul meu am infiintat un SRL pt servicii IT, birotica si papetarie. Eu sunt profesoara si as vrea sa intru in legalitate cu meditatiile, dar ... (vezi toată discuția)
Legalitatea meditatiilor MmAaRrIiUuSs MmAaRrIiUuSs As vrea sa stiu si eu daca, nefiind profesor, pot sa imi infiintez o SC avand obiect de activitate meditatiile? Sa am angajati profesori, este posibil? Ma ... (vezi toată discuția)