avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Sunt de profesie inginer mecanic. Una din ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Sunt de profesie inginer mecanic. Una din pasiunile ...

Buna ziua! Sunt de profesie inginer mecanic. Una din pasiunile mele este matematica. Intrebarea mea este: avand in vedere profesia mea, pot legal sa dau meditatii la matematica? As putea sa imi fac un SRL cu specific pe aceasta tema? Sau e musai sa absolv cursurile facultatii de matematica? Va multumesc pentru informatii!
Cel mai recent răspuns: mihaimarc , utilizator 16:49, 23 Februarie 2021
Numai daca aveti si calitatea de profesor ...
Va referiti la acel modul pedagogic pe care l-am urmat in facultate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare si salarizare profesori rendia rendia am absolvit 2 facultati, inginerie mecanica studii de lunga durata 5 ani si matematica sistem Bologna I, 3ani cu modul pedagogic. Intrebarile ar fi : 1.daca ... (vezi toată discuția)
Pfa - meditatii ioanageorgeta122 ioanageorgeta122 Buna ziua. Eu sunt de profesie inginer constructor si as dori sa ofer meditatii la matematica (la domiciliul acestora) copiilor claselor 5-8 si eventual celor ... (vezi toată discuția)
Meditatii la matematica Vivian91 Vivian91 Buna seara, Sunt inginer si doresc sa deschid un PFA, prin intermediul careia sa ofer meditatii la matematica. Intrebarile mele ar fi: 1. Am absolvit ... (vezi toată discuția)