Buna ziua,
Cineva a primit anul trecut, o somatie pt plata unor amenzi (lipsa de bilet in tramvai) vechi de 8-10 ani cu propunere pt munca in folosul comunitatii. Amenzile au fost platite si un amic avocat s-a oferit sa faca intampinare cu dovada platii si cred ca acesta a uitat sa faca acest lucru.Amicul nu-i mai raspunde la telefon. Dosarul a mers mai departe si acum s-a primit citatie pt judecata, insa persoana parata nu este in tara. Intrebarea este ce se poate face in aceasta situatie,avand in vedere ca judecata se poate face in lipsa.
De data asta sa nu mai apeleze la amici care daca nu sunt stimulati mai uita ci la un av caruia sa plateasca un onorariu.Trebuie inceput cu studiul dosarului ,vazut ce se mai poate face etc..
Nu acest lucru este important, el a întrebat, celălalt s-a oferit spunând că nu dorește onorariul pt o întâmpinare, înțeleg ce subliniati, însă nu toată lumea evită să plătească un onorariu.
Din păcate răspunsul nu are vreo relevanță cu întrebarea!
Mulțumesc oricum !
Din pacate foarte multi cetateni fac economie neangajand av iar apoi se mira ca pierd procesele.,asta e o situație pe care o constat in 20 de ani de avocatura si in peste 8000 de răspunsuri oferite pe acest forum.Daca nu a depus intampinarea in termen exista o sanctiune nu mai poate face aparari,administra probe etc.Ca e in tara sau nu ,nu mai contează, important e ca sansele au scazut considerabil.
Partaj
mocutzy27
o sa descriu mai pe larg situatia poate nu inteleg eu.... partaj - eu reclamant angajez aparator semnez un contract pe care recunosc nu l am citit dupa cum am ... (vezi toată discuția)