avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartamentul a fost cumpărat în rate pe o perioada ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartamentul a fost cumpărat în rate pe o perioada de 6 luni ...

Apartamentul a fost cumpărat în rate pe o perioada de 6 luni ,suma totala a ratelor reprezentând 29.000 de euro ,în contract specificandu-se ca ratele vor fi plătite de mama minorului,iar în fata notarului au fost plătiți 10.000 euro reprezentând partea de uzufruct.

Alte discuții în legătură

Executare silita Cici29 Cici29 Bună ziua!dețin uzufruct viager al unui imobil și în urma unor litigii cu ANAF mi s-a emis titlu executoriu pe uzufruct viager.pot fi executata silit ?nuda ... (vezi toată discuția)
Credit pentru apartament cumpărat prin prima casă, neachitat integral aallynaa aallynaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Doresc sa cumpar un apartament cu credit ipotecar dar care este achizitionat prin \"prima casa\" si pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare și de constituire a uzufructului viager achitat cu banii soacrei. poate fratele soțului să-l atace după decesul ei, și ce se întâmplă cu bunul dacă divorțăm? V.elena.i V.elena.i Buna ziua. In vara am cumparat o garsoniera care se intituleaza ca mai sus... Problema este urmatoarea. Soacra mea, mama sotului, dupa vanzarea unui apartament ... (vezi toată discuția)