avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As dori sa știu daca mai primesc pensie de urmaș la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As dori sa știu daca mai primesc pensie de urmaș la o facultate cu frecvență redusă

Bună ziua. Am 19 ani și sunt ultimul an la liceu. Eu primesc o pensie de urmaș și aș vrea să știu dacă pot beneficia de ea și la o facultate cu frecventa redusa. Știu ca la o facultate la zi beneficiezi sigur dar nu știu dacă și la cea cu frecvență redusă. Mulțumesc! :*
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:12, 1 Martie 2022
Întrebați la casa de pensii. Dar la frecvență redusă se consideră că aveți timp să lucrați, și realizând venituri nu vă mai aflați în stare de nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas lidia21 lidia21 Buna!!! Am si eu o intrebare...daca ma casatoresc mai am dreptul la pensie de urmas? Tatal meu a decedat anul trecut,eu inca urmez cursurile unei ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Emilia_85 Emilia_85 Buna ziua! Eu am 24 ani si am terminat facultatea de arhitectura care a durat 5 ani (din anul 5 mi-au ramas 2 restante :(). Am beneficiat de pensie anii ... (vezi toată discuția)
Pensii militare de urmas(intrebare??) krys_xndr krys_xndr Sunt studenta ultimul an (III) ,la cursuri de zi si primesc pensie militara de urmas,as vrea sa imi raspundeti va rog mult,daca incep in toamna o a doua ... (vezi toată discuția)