Concluzii la raport am depus,după obiectiuni.probe concludente la dosar exista ,mai mult decât suficiente.eu doream sa știu doar de ce s au respins în masa obiectiunile,ca și neîntemeiate,în condițiile în care însăși instanta a greșit în formulare și verbal a recunoscut în ultima ședință înainte de pronuntare....așteptăm doar o opinie vis-a-vis de răspunsul instantei.totul pare cusut cu ata alba...se respecta principiul contradictorialitatii în administrarea probatoriului în aceasta situatie?faptul ca apelul se poate depune doar odată cu apelul la hotarare îmi este clar.intreb doar despre legalitatea și imparțialitatea instantei de judecata,despre o situație în care se reflecta un abuz sau nu.
Vi s-a raspuns deja. Insistati pe aceeasi idee, doar, doar, va raspunde cineva ceea ce doriti. Chiar daca nu este legal. Instanta este cea care hotaraste.
NU,DOMNULE,CHIAR NU.!DOAR CA ASTEPT MAI MULTE PARERI PERTINENTE CUM A FOST DIN PARTEA DOAMNEI AVOCAT!dat fiind faptul ca e vorba de un abuz al unui magistrat,normal ca astept opinii juridice pertinente.va mulțumesc pt înțelegere.