avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In valoarea de intrare a unei licente IT se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In valoarea de intrare a unei licente IT se poate include si ...

In valoarea de intrare a unei licente IT se poate include si training-ul salariatilor care vor utiliza programul a carui licenta se achizitioneaza??? dar cheltuielile cu implementarea programului (constituire baze de date, etc.)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 3 Martie 2022
În opinia mea, nu.
Buna ziua,
Cand spuneti nu avem o baza legala???
Trebuie sa fie o baza legala pentru o
opinie?

Valoarea de întrare a unui bun în contabilitate ,din câte cunosc , este valoarea de achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi incomplete de la furnizori extracomunitari. cum le putem înregistra având în vedere că nu respectă legile din românia? Francu Mihaela Tatiana Francu Mihaela Tatiana Buna ziua, Colaboram sau achizitionam diverse pe domeniul nostru de activitate (IT) de la diversi furnizori din afara tarii. Facturile sunt trimise fara ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile generate de pierderea inregistrata la scoaterea din evidenta contabila a unor active retrocedate este deductibila fiscal? c_neacsu c_neacsu In urma unei Sentinte civile emise de Tribunal, sentinta definitiva si irevocabila, s-a stabilit retrocedarea unui imobil si a unui teren din patrimoniul ... (vezi toată discuția)
Cost achizitie cladire gabi1111111 gabi1111111 Se achizitioneaza un imobil (cu bani obtinuti din credit). Pe linga pretul platit direct furnizorului conf contract, aceasta achizitie genereaza si urmatoarele ... (vezi toată discuția)