avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Mă confrunt cu următoarea problema! ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Mă confrunt cu următoarea problema! Suntem 8 frați ...

Buna seara
Mă confrunt cu următoarea problema!
Santem 8 frați la părinți și tatăl nostru a decedat în anul 1988 atunci sa discutat că toți să cedam cota noastră partea fratelui cel mai mic, fiecare din frați zic că au fost chemați pe rand sa semneze .eu nu am fost chemata dar mi-am menținut decizia ce sa discutat atunci!
În urma unor discuții în familie am decis sa cer actul de moștenire și am constatat că sânt moștenitoare cu cota parte la fel și ceilalți 6 frați .dar lipsește din moștenire tocmai fratele cel mic din acel act și apare un alt nume care nu se afla printre frații noștri!
La notariatul de unde am primit actul a spus că este conform cu originalul iar acte adiționale nu exista deoarece sau dizolvat!
Întrebarea mea este cum sa ținut o succesiune fara sa din toți la semnat.cum pot deveni moștenitor fara sa semnez .și cum pot să-l ajut pe fratele meu mai mic sa fie repus în drepturi și acea persoana eliminată ! Doresc să-i cedez Cota mea parte cu alți frați ai mei celui mai mic și aș dori să știu cum am putea face!
În eventualitatea unui răspuns ..vă mulțumesc anticipat!
Cu stima Maria
și apare un alt nume

macar stiti cine e?
Este un copil al unuia din frați .dar la moartea defunctului el nu era născut!
fratele asta al caru copil e cel ce apare, e decedat ?
Da .. ..este nepotul decedatului dar nu era născut pe atunci! Tata a murit în 1988 și acesta este născut in1998!
va intrebam daca ta-su, fratele dvs, a murit.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2022
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Succesiune Salva Salva Dupa moartea tatalui, eu si inca 6 frati am fost de acord sa ramana in casa fratele mai mic. Cu conditia ca in cazul vinzarii de bunuri immobile (60ari) de ... (vezi toată discuția)
Mostenirea nadia666 nadia666 Buna ziua ! Ma numesc Ileana si mai am inca 4 frati : 3 baieti si o fata . Parinti mei (acum decedati ) au construit cate o casuta cu 3 camere celor 2 baieti ... (vezi toată discuția)
Casa parinteasca luiza44 luiza44 sunt un pachet de nervi am umblat din notar in notar si fiecare are varianta lui....... va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema, tata a ... (vezi toată discuția)