avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... As dori să știu dacă e legal sa se poata pune ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

As dori să știu dacă e legal sa se poata pune penalizări ...

As dori să știu dacă e legal sa se poata pune penalizări de 0,2%pe zi la cheltuielile de reparatii(ghena de gunoi aceasta nefiind achitata in termenul prevăzut )dacă în rest toate cheltuielile sunt plătite la zi.(apa,femeie serviciu,administrator)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:52, 2 Martie 2022
daca adunarea generala hotareste, se pot penaliza orice fel de restante, inclusiv la fondul de reparatii!...
Conform disp L nr 196/2018 asociatia de proprietari are dreptul legal prevazut sa aplice penalitati la orice suma cu titlu de restanta,neachitata in termenul stabilit-indiferent d enatura sumei
Cuantumul penalitatilor trebuie dispus prin vot de adunarea generala,nu poate depasi 0,2%zi/intarziere si nu poate depasi valoarea sumei de baza la care a fost aplicat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la factura generala de intretinere stare de urgenta exonerata exonerata este legal ca la o factura restanta la intretinere ,persoana fizica care include toate utilitatile sa se aplice penalitati de 0.1 % pe perioada starii de ... (vezi toată discuția)
Penalitatea nu poate fi aplicată la alte sume decât cele care ... gambette gambette Penalitatea nu poate fi aplicată la alte sume decât cele care au natura cotelor de întreținere? (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am platit restanta la intretinere,dar nu si penalizarea ... penalizare penalizare Buna ziua, Daca am platit restanta la intretinere,dar nu si penalizarea (cred ca prin anul 2017-2018) nici eu nu mai stiu exact,iar acum apar din nou cu ... (vezi toată discuția)