avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Altercatii loc de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Altercatii loc de munca

Bună ziua! Dacă soțul meu a lovit la munca un coleg cu un obiect în umăr, în urma unei altercații,poate fi dat în judecata?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2022
ionela_georgiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:53, 6 Martie 2022
Cu ce obiect? Cu un topor? Cu o piatra? Cu vinovatie? Din neatentie? Da, "poate fi dat in judecata", in sens penal, adica i se poate face o plangere penala, in cauza fiind incidenta infractiunea de loviri si alte violente, dupa caz, vatamare corporala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru loviri si amenintare Anonimata Anonimata Ce pedeapsa se primeste in cazul in care am depus o plangere penala impotriva surorii mele care ma tot ameninta cu moartea si m-a lovit. Amenintarea este ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Ana65 Ana65 Va salut. In urma unei altercatii , fratele meu a cazut victima. Mentionez ca fratele meu se intorcea catre casa si nu avea nici o legatura cu incidentul , ... (vezi toată discuția)
Se mai poate rezolva..? dandi dandi Acum am vorbit cu ea ne-am inteles, cu ceva timp a avut loc un scandal,in barul meu.Unul dintre scandalagii s-a inteles cu o tipa ,ca ea sa depuna plangere ... (vezi toată discuția)