avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea constructiei case in calcan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea constructiei case in calcan

buna ziua,

Am si eu o problema de doua luni am depus o cerere pentru eliberarea unui certificat de urbanism pentru constructie locuinta in sectorul 5. Ieri mi-au raspuns zicandu-mi ca sunt obligata sa construiesc pe calcanul vecinului din dreapta si da ma retrag 3m de la extremitatea stanga, lucru pe care l-as face cu placere daca toata latimea curtii mele nu ar fi de cat de 6450m, cu alte cuvinte mie imi iese o casa de maxim 3 m latime.
exista vre-o portita sa ma por retrage mai putin de la limita stanga?

multumesc
Tita
#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 13:20, 16 Ianuarie 2010
hy_tita a scris:
Am si eu o problema de doua luni am depus o cerere pentru eliberarea unui certificat de urbanism pentru constructie locuinta in sectorul 5. Ieri mi-au raspuns zicandu-mi ca sunt obligata sa construiesc pe calcanul vecinului din dreapta si da ma retrag 3m de la extremitatea stanga, lucru pe care l-as face cu placere daca toata latimea curtii mele nu ar fi de cat de 6450m, cu alte cuvinte mie imi iese o casa de maxim 3 m latime. Exista vre-o portita sa ma por retrage mai putin de la limita stanga?

Buna ziua,
Luati legatura cu un arhitect urbanist, pentru eventuala elaborare a unui PUZ/ PUD.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latime teren pentru constructie casa Iulian_L Iulian_L Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in ... (vezi toată discuția)
Prioritate urbansim in fata codului civil r__p r__p Buna ziua, Am un teren pe care intentionez sa construiesc o casa. In certificatul de urbanism se impune o limita fata de hotarul din stanga de 2m iar fata ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)