avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea constructiei case in calcan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea constructiei case in calcan

buna ziua,

Am si eu o problema de doua luni am depus o cerere pentru eliberarea unui certificat de urbanism pentru constructie locuinta in sectorul 5. Ieri mi-au raspuns zicandu-mi ca sunt obligata sa construiesc pe calcanul vecinului din dreapta si da ma retrag 3m de la extremitatea stanga, lucru pe care l-as face cu placere daca toata latimea curtii mele nu ar fi de cat de 6450m, cu alte cuvinte mie imi iese o casa de maxim 3 m latime.
exista vre-o portita sa ma por retrage mai putin de la limita stanga?

multumesc
Tita
#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 13:20, 16 Ianuarie 2010
hy_tita a scris:
Am si eu o problema de doua luni am depus o cerere pentru eliberarea unui certificat de urbanism pentru constructie locuinta in sectorul 5. Ieri mi-au raspuns zicandu-mi ca sunt obligata sa construiesc pe calcanul vecinului din dreapta si da ma retrag 3m de la extremitatea stanga, lucru pe care l-as face cu placere daca toata latimea curtii mele nu ar fi de cat de 6450m, cu alte cuvinte mie imi iese o casa de maxim 3 m latime. Exista vre-o portita sa ma por retrage mai putin de la limita stanga?

Buna ziua,
Luati legatura cu un arhitect urbanist, pentru eventuala elaborare a unui PUZ/ PUD.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latime teren pentru constructie casa Iulian_L Iulian_L Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in ... (vezi toată discuția)
Posibila problema retrageri minime teren (limita edificabil) netv netv In primul rand imi cer scuze ca nu utilizez un limbaj de specialitate in aceasta problema. Am doua parcele mici de teren una langa cealalta - cea din ... (vezi toată discuția)
Prioritate urbansim in fata codului civil r__p r__p Buna ziua, Am un teren pe care intentionez sa construiesc o casa. In certificatul de urbanism se impune o limita fata de hotarul din stanga de 2m iar fata ... (vezi toată discuția)