avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Într-un proces de partaj judiciar ptr iesire din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Într-un proces de partaj judiciar ptr iesire din indiviziune, ...

Într-un proces de partaj judiciar ptr iesire din indiviziune, hotărârea instanței de atribuire a terenurilor rezultate din partaj este considerată titlu de proprietate?
Dacă am de platit sulta catre reclamant si nu dețin banii necesari plății, pot solicita instanței plata acesteia la vânzarea terenului dobândit prin ieșirea din indiviziune?
Multumesc pentru ajutor
Daca hotararea nu e definitiva formulati calea de atac legala pt a mai trage de timp.Cand se.pronunta hotararea se stabileste si un termen de cateva luni pt plata sultei,timp in care faceti demersuri pt a vinde.Daca hotararea s a pronuntat si e definitiva partea adversa va poate executa silit chiar pe bunul atribuit.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșire din indiviziune m-am judecat cu sora mea pentru casa ... elena45i elena45i ieșire din indiviziune M-am judecat cu sora mea pentru casa părintească. Avocatul care m-a reprezentat ma convins că trebuie să cerem \"ieșire din ... (vezi toată discuția)
Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune alexusbr alexusbr Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Detin o casa impreuna cu inca doi coproprietari si vreau sa ies din indiviziune. Din cauza ... (vezi toată discuția)