avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Drepturi salariale câștigate în instanță. Am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Drepturi salariale câștigate în instanță. Am câștigat ...

Drepturi salariale câștigate în instanță. Am câștigat drepturi salariale în instanță, lucram la o primărie, au hotărât ca acești bani să - i primim eșalonat. Am plecat definitiv și am cerut toți acești bani.. Am dreptul la acești bani fiindcă am plecat?? Sau aștept să - i bage eșalonat cala restul rămași acolo??

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale restante somnu2000 somnu2000 Buna ziua, Mi-am incheiat raporturile de munca de 1 luna de zile cu Directia Sanitar-veterinara Prahova. Aceasta directie este una apartinand statului ... (vezi toată discuția)
Executare silita geta58@gmail.com geta58@gmail.com Buna ziua. Sotul meu a lucrat la OMV Petrom si in urma unui proces colectiv au obtinut plata retroactiva a unor drepturi salariale. Hotararea a ramas ... (vezi toată discuția)
Informatii - referitoare oug nr.71 /2009 hova430 hova430 In urma unei hotarari definitive si irevocabile referitoare la plata suplimentului postului (25%)din salariu de baza si a suplimentului corespunzator treptei ... (vezi toată discuția)