avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Ca persoana juridica am achitat o factura ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Ca persoana juridica am achitat o factura catre o ...

Buna ziua. Ca persoana juridica am achitat o factura catre o alta persoana juridica, pentru: 1.debitarea unor profile de metal si 2.proiectarea modelului profilelor. Profilele le-am primit, dar proiectul profilului nu si furnizorul refuza sa mi-l dea (proiectul).
Intrucat apare pe factura ca proiectare, cum il pot determina sa imi dea si proiectul pe cale legala?
Multumesc frumos anticipat pt raspuns
Buna seara,
Aveți un contract încheiat?
Va salut
Nu am contract. Am doar discuțiile pe mail și factura proforma achitata in avans

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Nu este obligatoriu contractul, insa v-ar fi ajutat pentru a reglementa, in concret, in ce consta prestatia.

Inaintati o notificare, prin avocat, prin care mentionati ca, in cazul in care prestatorul nu isi executa obligatia, conform facturii fiscale, va veti adresa instantei de judecata, solicitand cheltuieli de judecata, cat si daune -interese , pentru prejudiciul cauzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - refuz livrare marfa achitata integral AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Am avut un contract de livrare si montaj parchet incheiat intre o societate comerciala si firma la care lucrez. Colaborarea dura de ceva timp, ... (vezi toată discuția)
Restituire avans stare de urgenta Ana Maria27 Ana Maria27 Buna seara. Am încheiat un contract cu o firmă de sonorizare, achitand un avans de 500 lei, pentru data de 02.05.2020, Din cauza starii de urgenta ... (vezi toată discuția)
Recuperarea prejudiciului cauzat in instanta util2016 util2016 Buna ziua, Acum ceva timp mi-au fost furate oglinzile de la masina . In seara incidentului persoana in cauza a fost surprinsa de camerele de supraveghere ... (vezi toată discuția)