avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransare apa.Buna ziua,anul trecut sa schimbat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransare apa.Buna ziua,anul trecut sa schimbat conducta de apa pe strada,noi ...

Buna ziua,anul trecut sa schimbat conducta de apa pe strada,noi suntem proprietari a locuintei dar locuim in curte comuna cu chiriasi a primariei. Am cumparat casa cu contor de apa montat in pivnita,iar acuma sa pus unul comun in strada dar cind sa trecut pe noa conducta noi am ramas fara apa ca noa nu ni sa facut bransarea la apa. Am cumparat contor,dar montarea si bransarea nea costat, pe linga contor, 900 lei. Desi am intrebat atit la Apa cit si la Primarie de ce nu am fost bransati,nu am primit nici un raspuns. La 3 luni vin sa citeasca contoarele si platim citirea 11 lei si ceva. Ce se mai poate face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:28, 3 Martie 2022
Este problema care o puteti solutiona direct cu reprezentantii furnizorului de apa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul asupra unei conducte de apa ce trece pe terenul meu Cor.vid Cor.vid Salut. Am o situatie mai complicata. Am cumparat un teren pe care am construit o casa. Pe terenul respectiv, un vecin care locuieste mai sus de mine, a tras ... (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuiala cu mutarea contorului de gaze din curte in afara proprietatii 80raducu 80raducu Doi vecini locuiesc in același corp de cladire dar au intrari separate. Acestia au instalația de gaze comuna,dar separată, in sensul că, pe conducta de ... (vezi toată discuția)
Bloc nou cu trei apometre principale marinicafarafrica marinicafarafrica Buna tuturor. De curind am aflat ca avem la bloc nou de 7 luni pierderi de apa de 800 mc. Noi avem ca orce bloc cite un apometru principal la fiecare scara , ... (vezi toată discuția)