avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: societatea ...

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: societatea a primit anul trecut o poprire pe numele unui salariat. Fosta colega a retinut doar intr-o singura luna 1/3 din salariul persoanei, dupa acea luna, a sistat poprirea pe salariu, nu stiu din ce cauza. Eu am gasit acum, cand m-am uitat pe situatie.
Am sunat la executorul judecatoresc pentru a imi confirma care este soldul si mi-a spus sa platim suma cat mai repede, iar colega mea care face plati, a si platit-o.
Acum nu stiu ce sa fac: trebuie sa introduc din nou poprirea cu suma ramasa sau sa cer executorului o noua adresa cu suma restanta ? sau trebuie rectificative la toate lunile ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pensie intretinere minor institutuldebiochimie institutuldebiochimie Avem urmatoarea speta : un salariat al nostru este obligat prin hotararea de divort la plata pensiei de intretinere catre fiul sau minor. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere agnetak agnetak Buna ziua,as avea si eu o intrebare...a o sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila prin care tatal copiilor mei minori trebuie sa le plateasca ... (vezi toată discuția)