avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pentru rezolvarea unor probleme legate de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pentru rezolvarea unor probleme legate de moștenire ...

Buna ziua,
Pentru rezolvarea unor probleme legate de moștenire am făcut un contract cu un mediator. După începerea colaborării a mai început să ceară niște sume ce nu erau specificate în contract. ( Ridicare documente de la cadastru, etc, etc) Am făcut transfer pe revolut ( contul lui personal- știu că nu așa ar fii trebuit). Domnul mă amețește de câteva luni bune și încă nu a rezolvat nimic. Mai nou nu răspunde nici la telefon. Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: MariaKis , utilizator 16:23, 5 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
rolul mediatorului nu e sa ridice documente de la cadastru si daca s-a oferit, i-ar trebui imputernicire.
ce scrie mai exact in contract ?
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc frumos, am dovezi.Dacă nu pot să mă înțeleg cu domnul așa o să procedez.
Din păcate nu era specificat în contract că ridică el documentele de la cadastru, dar sa oferit ( contractat) și eu de bună credință (sau naivitate) am plătit fără să cer completare contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am intampinat o chestiune legata de un imprumut de 14.000 ron ... alexbucur98 alexbucur98 Am intampinat o chestiune legata de un imprumut de 14.000 ron unei doamne cunoscuta pe facecook pentru necesara unei operatii chirurgicale cu restituirea ... (vezi toată discuția)
Inselatorie de la un grup facebook. ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, am 49 ani am patit o chestiune foarte rea. Pe un forum am cunoscut un baiat care se prezinta din Ucraina cu o propunere de afacere. Am discutat mai ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate mihalacheoana mihalacheoana La transferul de proprietate facut prin mediere este obligatorie efectuarea cadastrului sau se poate face si expertiza extra judiciara ? (vezi toată discuția)