avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Trecand pe trotuar, intr-o zona de case, nu de putine ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Trecand pe trotuar, intr-o zona de case, nu de putine ori am ...

Trecand pe trotuar, intr-o zona de case, nu de putine ori am fost speriata de un caine , probabil cane corso, care sare in doua labe pe poarta si bineinteles latra agresiv, fara sa fie provocat. Mentionez ca proprietarul este pe langa el si nu incearca sa-l impiedice. Efectiv mi s-a facut rau din cauza speieturii. Sunt mare iubitoare de caini, detin si eu 2 caini, dar intr-un loc mai izolat unde nu deranjeaza. Se poate face ceva impotriva persoanei ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:03, 4 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate face ceva impotriva persoanei ?

NU.
acuma stiti unde e cainele si puteti sa ocoliti
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catelusa mea a fost atacata de cainele altui proprietar ce pot sa fac alintutza88 alintutza88 Imi duceam catelusa Cane Corso in lesa la casa unde o tin dupa ce am luat-o cu mine intr-o excursie, iar in dreptul magazinului proprietarului cainelui, ... (vezi toată discuția)
Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)
Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)