avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Putem noi să deducem această cheltuială?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Putem noi să deducem această cheltuială?

Am un pfa, spațiul unde lucrez a fost vândut și noul proprietar după ce a dublat chiria vrea să plătim noi energia electrică dar pe numele lui, putem noi să deducem această cheltuială?
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 4 Martie 2022
sa va factureze el lumina, altfel, nu aveti cum sa va deduceti cheltuiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile ptr. pfa ionelastr ionelastr Factura la curentul electric poate intra la cheltuieli deductibile daca am un contract comodat?Factura nu este pe numele meu. (vezi toată discuția)
Declaratia 392b : nelamurie legat de tva radubcrisan radubcrisan Am o factura sa zicem in valoare de 100 lei total din care 24 lei TVA eu pot sa deduc doar 45% din aceasta factura, deoarece este o factura de curent pe imobil ... (vezi toată discuția)
Utilitati deductibile cabinet avocat dumitru2000 dumitru2000 avem un conttract de comodat pentru un etaj dintr o constructie cu trei etaje . ctr e sub semnatura privata, e pe 5 ani si are data certa de la notariat. ... (vezi toată discuția)