avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineata! Am depus o plangere penala , pentru un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineata! Am depus o plangere penala , pentru un caz de ...

Buna dimineata!
Am depus o plangere penala , pentru un caz de lovire , dar in care nu am martori, pentru ca ori se simt intimidati , ori au plecat din tara in perioada imediat urmatoare faptei. Inteleg ca sunt niste imagini pe o camera de supraveghere, dar nu stiu foarte multe despre ce se observa pe ele. Agresorul a recunoscut agentului de politie ca m a lovit, dar cu palma, si nu cu un obiect metalic (probabil rozeta ).Mentionez ca am un certificat medico legal, pentru 45-50 de zile de ingrijiri medicale.
Acum nu gasesc nicaieri numarul dosarului pe care agentul de politie mi l a comunicat, pentru a verifica stagiul dosarului, si eventual pentru a cauta un avocat. Cum as putea gasi numarul dosarului , pentru a cauta mai departe pe portalul [ link extern ] !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dosarele penale nu apar nicaieri, ce gasiti pe portal, sunt cele ajunse in instanta.
va interesati la procuror.
gasiti-va un avocat si se descurca.
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Luați legătura cât mai repede cu un avocat care să vă obțină informațiile pe care doriți.
De asemenea, solicitați în cât mai scurt timp înregistrările video pentru că acestea se șterg automat după o anumită perioadă, în cazul în care nu s-a efectuat stocarea lor.
Buna ziua ! Cum pot depune o plângere penală împotriva unui individ care ma agresat și nu sunt camere video ?
Buna ziua!
Mergeti la politie si formulati plangerea sau o puteti face prin avocat.
Indicati toate probele pe care le puteti folosi: martori, expertiza medico-legala daca ati facut, discutii scrise cu acea persoana, daca aveti, etc,
Plangerea o puteti face in termen de 3 luni de cand ati fost agresat.

Sebastianruja @yahoo.ro a scris:

Buna ziua ! Cum pot depune o plângere penală împotriva unui individ care ma agresat și nu sunt camere video ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala antolia antolia Buna ziua ! In urma unei agresiuni fizice , a fost depusa o plangere la politie . Dupa intocmirea dosarului , procurorul a dispus inceperea urmaririi penale . ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru loviri si alte violente BCatalin21 BCatalin21 Dosar penal Loviri si Alte Violente Buna seara, Am si eu urmatoarea problema si as avea nevoie de niste sfaturi,in urma cu o luna am avut un incident in ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru agresiune. crush crush o prietena de-a a fost agresata de un vecin, atat verbal cat si fizic(o palma). a scos un certificat medico-legal, a facut plangere la politie, urmand sa se ... (vezi toată discuția)