avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca prin acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca prin acordul partilor

Este posibil sa inceteze contractul de munca prin acordul partilor in momentul cand angajatul se afla in concediu medical? Sau se considera contractul suspendat pana cand se termina concediul medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 14 Ianuarie 2010
Daca e "prin acordul partilor" da, este posibil. :)
Da este posibil.
c.med. suspenda de drept c.i.m.! dupa terminarea medicalui se poate!
Angajatorul şi salariatul pot conveni, înainte de expirarea concediului medical, cu privire la încetarea contractului individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - contract pe perioada determinata - rog raspuns urgent georgeu georgeu Buna ziua Persoana in cauza este angajata cu contract pe per. determinata. A fost anuntata ca nu i se va mai prelungi contractul de munca. A semnat nota de ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat demisie acuta acuta Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: Am un salariat ca are concediu medical pana in data de 30.092012. Astazi 20.09.2012 s-a prezentat cu o cerere ... (vezi toată discuția)