avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit vanzare website?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit vanzare website?

Buna ziua,

Va rog, as dori sa stiu unde se incadreaza aceasta vanzare si ce impozit ar trebui sa platesc pentru tranzactie (pretul de vanzare fiind in jur de 15000 euro). Cumparatorul e cetatean strain si ca urmare plata se va face prin transfer bancar.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: exangajat , utilizator 17:07, 25 Martie 2011
inline1, ai mai aflat raspunsul la intrebarea ta?

10x

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren de pe persoana fizica pe firma Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna ziua, Am o intrebare. As dori sa vand un teren de 1500 mp de pe persoana fizica pe firma care este tot pe numele meu si as vrea sa ca pretul sa fie de ... (vezi toată discuția)
Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)