avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, dețin împreună cu soțul, în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, dețin împreună cu soțul, în proprietate comuna, ...

Bună ziua, dețin împreună cu soțul, în proprietate comuna, de 23 de ani, casa de locuit construita în timpul căsniciei, de la temelie. Acum suntem în prima faza a divorțului. El ma obliga sa plec din casa, fără absolut nimic. Acum mi-a tăiat lumina și căldura în dormitorul meu. Suntem separați de 12 ani efectiv.. Știu ca este o încălcare a proprietății mele private. Îmi puteți spune cum pot contracara acest act mizebail din partea lui? Voi menționa cu siguranță acest aspect în instanta, dar vreau sa știu, el poate fi obligat la repunerea utilităților, cumva? Pe cale juridica? Vreau sa menționez în expunerea de motive, legea și eventual articolul de lege. Mulțumesc de răspuns.
Cel mai recent răspuns: CoriDi , utilizator 14:12, 5 Martie 2022
Acum mi-a tăiat lumina și căldura în dormitorul meu.

cum a fost posibil ?
Bună ziua, este posibil sa facă acest lucru da. El a făcut instalația electrica în casa este un meseriaș ffff bun. A oprit firul de pe traseu. Am foto dar nu știu cum sa încarc aici. Iar căldura, la fel, tot el a făcut instalația și a oprit cumva traseul. Nu știu cum dar a facut-o. Văzând asta am cumpărat o aeroterma, și asa mi-a oprit și prizele în dormitor. Mizerabil oricum, eu nu i-am făcut nici un rău. Voi rezolva cu divorțul ori um.

gi-jane2 a scris:

Acum mi-a tăiat lumina și căldura în dormitorul meu.

cum a fost posibil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am si eu o mare problema cu vecinul de desupra mea. ... Alex_a91 Alex_a91 Buna seara, Am si eu o mare problema cu vecinul de desupra mea. A inceput sa isi renoveze apartamentul si au inceput si la mine problemele. Prima data m-a ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Plata reparatilor in urma inundatilor hadrian01 hadrian01 Buna ziua.In urma cu cateva zile sa dat drumul la agentul termic fara a se anunta de catre asociatie in nici un fel.Am facut inundatie si am inundat si alte ... (vezi toată discuția)