avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am inchiriat un apartament; raspund pentru faptele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am inchiriat un apartament; raspund pentru faptele chiriasului?

Am inchiriat un Ap unei PF in 2002, care ulterior si deschis o firma cu sediu in acel AP. DE curand primes de la o casa de Avocatura bin BUC. (eu fiind din cluj) o citatie pe adresa firmei FOSTULUI chirias, privind Neachitarea UNEI facturi de 25 MIL. Raspund de aceasta factura sau NU, pot fi pus sa o platesc?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:16, 4 Septembrie 2006
Nu. Puteti sa luati legatura cu respectiva firma si sa lamuriti problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere Busulica Busulica Buna ziua. Are efecte juridice un contract de inchiriere nedeclarat si neimregistrat la Anaf? Se poate inchiria un ap achizitionat prin prima casa daca in ct ... (vezi toată discuția)
Urgent! visan laura visan laura Buna seara, Va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta, si anume : am resusit sa inchiriez un apartament (unicul de altfel) a carei ... (vezi toată discuția)