avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2019 am semnat o promisiune bilaterala de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2019 am semnat o promisiune bilaterala de vanzare-cumpărare ...

In anul 2019 am semnat o promisiune bilaterala de vanzare-cumpărare a unui apartament(blocul fiind in construcție,asadar nu era intabulat). In contract spune asa:”Pretul apartamentului este contravaloarea in lei a sumei de x euro, calculat in LEI, la cursul BNR din ziua plății, din care s-a achitat din resurse proprii, suma de x Euro, prin transfer bancar in contul nr. Xxxxxx, deschis in LEI, la Banca X, ***” Acum voi face creditul ipotecar pt contractul de vânzare cumpărare. Tranzacția va fi la cursul BNR din ziua in care am achitat avansul (respectiv anul 2019) sau la cursul curent? Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2022
Anaid123, utilizator
Buna ziua!
Cursul va fi cel din ziua in care efectuati plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o promisiune bilaterala de vanzare in calitate ... Torx Torx Buna ziua, Am o promisiune bilaterala de vanzare in calitate de vanzator in care este stipulat pretul vanzarii \"X\" EUR in echivalent lei la cursul BNR din ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cerveza123 cerveza123 In data de 7 noiembrie 2017 s-a facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui imobil compus din teren + hala. In promisiune, partile au convenit ... (vezi toată discuția)