avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilanțul anual trebuie semnat de ambii administratori?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilanțul anual trebuie semnat de ambii administratori?

Bilanțul anual trebuie semnat de ambii administratori daca in firma sunt 2 cu drepturi egale?
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 14:02, 7 Martie 2022
Nu e obligatoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala hotararea adunarii generale a asociatilor Nina1 Nina1 In cazul unui srl cu 2 asociati si 2 administratori la depunerea documentelor bilant fiscal este obligatoriu documentul \\\"hotarsemnat de cei 2 asociati (vezi toată discuția)
Obligatitiviate semnare bilant de catre ambii asociatii in firma Mihai 2009 Mihai 2009 Am o intrebare daca este obligatoriu semnarea de catre ambii asociatii la incheierea bilantului si daca nu semneaza unul dintre ei ce se poate face. (vezi toată discuția)
Societate comerciala - executare silita Duddi Duddi Buna ziua, In februarie 2005 am infiintat o societate comerciala (SRL), 2 asociati cu drepturi si obligatii egale (50%-50%) In urma neintelegerilor eu am ... (vezi toată discuția)