Sunt casatorita de 2,5 ani. relatia a inceput sa scartaie acum 1.5 ani . am remediat neintelegerile atunci dar acum nu mai vreau si nici nu pot. motivele de neintelegere au fost si sunt urmatoarele: s-au ascuns ( omis sa se spuna),mintit anumite lucruri, increderea reciproca in scadere, relatii intime sporadice .
Am ajuns la intelegerea sa ne despartim (sa aduca actele si semnez). Exista insa o problema: casa in care locuim am primit o mostenire de familie ,a fost intabulata pe numele meu de fata inainte de a ne casatori. Am primit o in rosu si toti bani ramasi de la nunta si economiile pe care le am avut le am investit in ea pentru a putea locui in ea.Am discutat acest subiect cu el si a zis ca nu are pretentii pe cladire , insa nu stiu la ce sa ma astept, este foarte influentat de mama sa. Casa se considera bun comun ? Exista vreo sansa sa pierd casa mostenire de la parinti? Va rog sa ma lamuriti. Multumesc!
Puteti divorta pe cale amiabila,nefiind copii rezultati din casatorie.
Cu privire la bunuri si la impartirea dreptului de creanta,puteti formula o tranzactie,care reprezinta vointa dvs.expresa si face parte integranta din hotarare.
Realizare aceastei intelegeri conform art.271 c.pr.civ.,face ca hotararea sa fie definitiva.
Angajati un avocat care sa va consilieze si sa va sustina cauza
Partaj
cri_xtina
Sunt in divort de sotul meu,pe 21 mai am termen.As vrea sa stiu in caz de partaj daca sotul poate avea pretentii asupra apartamentului detnut dinainte de ... (vezi toată discuția)