avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pensie Buna ziua. Va rog respectuos, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pensie Buna ziua. Va rog respectuos, firma Credius, pentru un împrumut ...

Buna ziua. Va rog respectuos, firma Credius, pentru un împrumut de 4700 roni imi cere 268.096 ramburs . Am plătit o perioadă, apoi nu am mai avut de unde. Am poprire pe venituri, respectiv pe pensie de boala grad 2.
Pot deschide proces în instanță pentru reducerea dobanzilor?
Este strigător la cer să plătești de 50 de ori mai mult!
Va rog, spuneți mi daca exista un domn /dna avocat care sa ma reprezinte. Mentionez ca Nu am venituri pentru taxa de timbru și alte cheltuieli.
Va mulțumesc !
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2022
Miha.H, utilizator
Cel mai recent răspuns: Miha.H , utilizator 15:28, 8 Martie 2022
Nu imi raspunde nimeni, vă rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru ?se poate reduce? abby abby [b]In urma unei expertize taxa judiciara de timbru este de aprox 4400 ron. Am facut cerere de reducere a acesteia. Am anexat la dosar adeverinta medicala ... (vezi toată discuția)
Partaj atribuire cota 50% in natura, revenire in imobil? tinaa tinaa buna seara .va rog sa ma ajutati cu niste informatii referitoare la partaj in natura , mai exact atribuirea unei cote din imobil fostului sot . in prezent ... (vezi toată discuția)
Plata tarif aegrm - aviz initial pf Mihaella87 Mihaella87 Buna ziua, Astazi mi s-au retras din cont 65.70 RON, reprezentand Plata tarif AEGRM - Aviz initial PF. Cu 8 luni in urma am avut un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)