avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, un SRL termina un leasing auto, iar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, un SRL termina un leasing auto, iar patronul vrea ...

Buna ziua, un SRL termina un leasing auto, iar patronul vrea sa inmatriculeze masina direct pe persoana fizica, ma puteti ajuta, va rog, cu modalitatea legala, in contabilitate, trebuie facuta o factura fiscala de la societate catre persoana fizica cu o anume suma, etc? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Transfer de bunuri pfa -pf loriel loriel In urma cu 4 ani sotul meu, in calitate de PFA, a achizitionat o masina in leasing. In aceasta toamna contractul de leasing expira si dupa terminarea ratelor ... (vezi toată discuția)
Contract leasing - inmatriculare auto pe nume persoana fizica, la final VORNICU VORNICU Sint persoana fizica si am inprumutat o socetate comerciala cu o suma de bani pentru asi achita ratele la leasing auto , cu promisiunea ca la terminarea ... (vezi toată discuția)
Leasing:platitorul valoarei reziduale/ultima rata = propietarul bunului? melanie_gt melanie_gt Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta in urmatoarea problematica: De curand am stins un contract de leasing auto. Contractul de leasing a fost intre un SRL si ... (vezi toată discuția)