avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare legata de transferul unui detinut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare legata de transferul unui detinut

Buna ziua, prietenul meu a fost arestat si detinut initial la penitenciarul Oradea, acolo a facut cerere de a fi transferat la Timisoara, el avand domiciliul si familia acolo. Ajuns acolo a constatat ca este mai rau tratat decat la Oradea, de exemplu el fiind nefumator a fost bagat intr-o camera de 18 persoane printre care si fumatori. Eu recent m-am mutat intr-o localitate aproape de Oradea si imi pot face buletin aici. L-ar ajuta asta sa poata face din nou cerere de transfer inapoi la penitenciarul Oradea, ar mai fi posibil? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:49, 8 Martie 2022
Buna ziua. Orice cerere se poate face si orice cerere trebuie motivata. Motivata, de ce asa si nu altfel. Este cam trasa de par cum se zice, dar incercati, macar sa aveti satisfactia ca ati incercat ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana condamnata cu executare- cum poate fi transferata mai aproape de domiciliu? gabytza79 gabytza79 Logodnicul meu,domiciliat in Resita,a fost judecat intr-un dosar la Valcea,a primit o sentinta de 3 ani cu 9 luni cu executare si dupa 2 saptamani de ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor detinutilor anemary29 anemary29 cand unui detinut cardiac,operat acum 4 luni bypass-nu i se administreza medicamentele prescrise de medicul chirurg si aprobate de medicul penitenciarului unde ... (vezi toată discuția)