avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum dau de contabila firmei?de ceva vreme nu răspunde ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum dau de contabila firmei?de ceva vreme nu răspunde și şa ...

Cum dau de contabila firmei?de ceva vreme nu răspunde și şa știu situația la firma ? Eu ma, m bazat pe ea ca totul e în regula, dar de ceva vreme nu răspunde deloc, mersi
Cel mai recent răspuns: roxana2008 , utilizator 17:31, 9 Martie 2022
Cautati o la birou,intrebati la CECARdaca mai profeseaza,daca se cunoaste o adress etc.
Întrebați la CECCAR doar dacă este expert contabil , dacă e un contabil simplu , o găsiți doar după nume și adresă , ca pe orice om care prestează o muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala prestari servicii contabilitate primara ammelie ammelie Sunt absolventa de stiinte economice si as vrea deschid o societate prin care sa prestez servicii de contabilitate primara. Este legal sa fac acest lucru in ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - costuri Borioan Borioan M-am intors de curand din Spania si doresc sa imi deschid o afacere de comert in Ro. M-ar interesa care sunt costurile infiintarii unei societati ... (vezi toată discuția)
Raspundere in fata organelor fiscale de control ptar ptar Presupunind ca firma X de contabilitate ofera servicii firmei Y, ce se intimpla in cazul unui control de la administratia financiara daca Y este gasit cu ... (vezi toată discuția)