avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua o intrebare in calitate de presedinte si cex ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua o intrebare in calitate de presedinte si cex . Avem ...

Buna ziua
o intrebare in calitate de presedinte si cex .
Avem un apartament unde sunt proprietari mama si fiul .FIul este condamnat la inchisoare ptr crima ,mama a decedat dupa scurt timp.
cheltuielile de intretinere nu le plateste numeni (fond rep si chelt admin). Ce putem face in situatia data ?
Multumim ptr indrumare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:58, 8 Martie 2022
Familia nu are rude la care sa puteti apela pentru solutionare?
Apartamentul beneficiaza de aparate individuale contorizat consum utilitati in sistem centralizat?
Daca apartamentul beneficiaza de aparate individuale contorizat consum utilitati,puteti incheia proces verbal si in perioada cat apartamentul nu este locuit consemnati in evidente consum individual 0
Fiind nelocuit apartamentul respectiv 0 persoane nu calculati cote comune in perioada cat apartamentul nu este locuit
in afara de fond reparatii si cheluieli administrative nu am inclus nimic in listele de plata Familia daca exista nu asuma nici o raspundere deoarece partea vatamata cere 70000 euro daune morale (nu face apartamentul)

Ca asociatie de proprietari,faceti solicitare oficiala la politie pentru a va comunca date relevante daca numitul X aflat in situatie privativa de liberate detine rude pentru preluare obligatii lunare de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociația de proprietari aristica1957 aristica1957 Am 2 locuințe (una moștenire de la părinți în care nu locuiește nimeni și este pe altă scară) in aceiași asociație,este legal să plătesc 4 ... (vezi toată discuția)
Persoane la intretinere! tonysask tonysask Buna, As vrea sa stiu daca e legal sa se introduca un copil de 2 luni la intretinere,atata timp,cat toate resursele sunt contorizate separat? Care ar fii ... (vezi toată discuția)
Calcul întreținere apartament gol Vince222 Vince222 Bună ziua tuturor. Avem un apartament nelocuit de câțiva ani. În septembrie 2017 s-a lăsat întreținerea pe 0, în ianuarie 2022 întreținerea este ... (vezi toată discuția)