avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , Am statutul de rezervist , si presupunand ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , Am statutul de rezervist , si presupunand ca apare ...

Buna ziua ,

Am statutul de rezervist , si presupunand ca apare stare de mobilizare sau de razboi si voi fi chemat de autoritati , cum se procedeaza cu plata urmatoarelor ?
- pensie alimentara
- rate bancare
-facturi utilitati locuinta ?
Multumesc in avans pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: Asociativ , utilizator 07:42, 9 Martie 2022
Ar trebui reglementate prin lege aceste lucruri.

Ati pus o intrebare de baraj mai ales cea cu ratele bancare.

Ati avea sau nu afectate veniturile?
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am facut armata dar sunt persoana cu handicap grad 2 epilepsie.
Am 52de ani poate sa ma cheme ca rezervist sub arme.
Pricop Vergil, utilizator
Cu siguranta imi vor fi afectate , fiindca firma la care lucrez acum banuiesc ca nu ma mai va plati daca va trebui sa lupt pe front , imi vor zice ca sunt platit acolo cu solda de soldat - noul venit (solda) va fi undeva la 5-10% din venitul actual ,...si in plus nici nu vor mai avea angajati , daca 95% vor fi si ei chemati ca si mine .
Pensia de întreținere se poate reduce în instanță.

Cu ratele bancare este marea întrebare.
Vedeți și ce scrie în contract.

Eu mai mereu am atras atenția ca este posibil un război desi era foarte greu de crezut.
Ma refer la ultimii 2 ani.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de razboi. chemarea soldatilor in rezerva la arme sgdany sgdany in cazul in care incepe razboiul NOI cei aflati la munca in strainatate daca nu ne prezentam ce se poate intampla?:O (vezi toată discuția)
In atentia barbatilor.daca armata va fi expusa la coronavirus veti ajunge sa intrati in linia i CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Daca se va ajunge sa decedeze soldatii care servesc la apararea tarii, persoanele de sex masculin vor ajunge in armata, ca in timp.de razboi deoarece vor ... (vezi toată discuția)
Legea 446/2006-pregatirea populatiei pentru apararea patriei carmen bodeanu carmen bodeanu Tinerii cu vîrste intre 22-35 ani,care nu au efectuat nici o pregatire militara,pot fi incorporati(mobilizati)? -si daca da, in ce calitate(rezervist sau ... (vezi toată discuția)