avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate contesta un proces verbal al poliției ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate contesta un proces verbal al poliției rutiere dacă ...

Se poate contesta un proces verbal al poliției rutiere dacă agentul constatator are 2 Prenume și a trecut doar unul in proces cât și in dovada eliberată de acesta in urma suspendării permisului de conducere ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:39, 8 Martie 2022
Se poate, dar fara succes.
Nu este un motiv care sa duca la anularea pv.
Da, si eu sunt de aceeasi parare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere strain pentru viteza doreliri doreliri Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu 2 intrebari: 1. Daca lipsa semnaturii mele si a unui martor pe PV duce la anularea acestui PV? 2. Suspendarea ... (vezi toată discuția)
Proces verbal scris gresit skiro skiro Buna ziua , am o problema ,am fost prins de politia rutiera cu radarul in localitate 108km\h,si dupa aia mam uitat pe procesu verbal si pe dovada imi era ... (vezi toată discuția)
Anvelope uzate + noxe peste limita admisa antonyc antonyc Buna ziua. Ieri am fost oprit de politie impreuna cu cei de la RAR pentru o verificare de rutina ,dupa verificari am fost amendat pentru ca masina are 2 ... (vezi toată discuția)