avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... pot angaja un avocat sa imi fac faca un dosar pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

pot angaja un avocat sa imi fac faca un dosar pentru inscrierea ...

pot angaja un avocat sa imi fac faca un dosar pentru inscrierea in programul casa verde ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil exista si avocati specializati in acest domeniu,totul este sa- i gasiti.Conform legii un avocat va poate reprezenta,asista in relatia cu orice institutie,redacta memorii,cereri,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, reprezentare avocat cristina130 cristina130 buna ziua as vrea sa stiu cu cate zile inainte de termen poti sa faci contract de consiliere juridica cu un avocat ptr a te reprezenta la proces de divort. ... (vezi toată discuția)
”plângere către ”parchetul militar” amad amad M-ați ajuta foarte mult dacă mi-ați putea recomanda un avocat specializat pe ”drept militar” (dacă ar fi din Bacău, ar reprezenta un avantaj pentru ... (vezi toată discuția)
În ce bază legală mi se interzice mie, consilier juridic al societății, să reprezint un angajat care a acționat strict în interesul societății în timpul serviciului? Doru Piroi Doru Piroi Un angajat, in timpul serviciului, a executat sarcinile din fisa postului, pentru si in intereseul societatii angajatoare, este reclamat penal pentru o ... (vezi toată discuția)